* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Recent Posts

Re: Singapore Users unable to see forum by cordean
[Today at 02:43:16 am]


Re: Singapore Users unable to see forum by SMFNew
[Yesterday at 03:08:39 pm]


Singapore Users unable to see forum by cordean
[Yesterday at 01:37:57 pm]


Re: forum is completely wrecked by SMFNew
[Yesterday at 08:26:53 am]


Re: forum is completely wrecked by warnermc
[Yesterday at 07:30:06 am]


Re: Changing url by Jacob
[April 16, 2014, 06:08:04 pm]


Re: Changing url by SMFNew
[April 16, 2014, 04:44:04 pm]


Re: Changing url by Dexter
[April 16, 2014, 04:39:03 pm]


Re: Changing url by SMFNew
[April 16, 2014, 04:35:10 pm]


Changing url by Dexter
[April 16, 2014, 04:25:39 pm]


* Poll

  • Have you noticed better loading times?
  • Dot YES! My forum loads instantly!
  • 53 (33%)
  • Dot I have much better loading times
  • 20 (12%)
  • Dot I have noticed my forum loads a tiny bit faster than before
  • 22 (13%)
  • Dot I have not noticed any changes
  • 64 (40%)
  • Total Members Voted: 150
  • View Topic

* Twitter

Keep up to date with SMFNew by following us on twitter!

Author Topic: [SMF 2.0] Star Images Not Showing on Team Page!  (Read 1644 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline cmp2993

  • Member
  • Posts: 57
    • View Profile
[SMF 2.0] Star Images Not Showing on Team Page!
« on: October 14, 2010, 04:01:48 pm »
I have star images set for Adminstrators, Super Moderators, and Moderators on my forum. The images show up perfectly fine by posts and on the main SimplePortal page, but they show up as red X's on the Team Page. Anyone know why this is happening?

Extra Info:
Administrators Star Image - http://ttu.smfnew.com/ranks/custom7/staradmin.gif
Super Moderator and Moderator Star Image - http://ttu.smfnew.com/ranks/custom7/stargmod.gif

ttu.smfnew.com
SMF 2 RC 3
« Last Edit: December 29, 2010, 08:08:40 am by TQX »

Offline cmp2993

  • Member
  • Posts: 57
    • View Profile
Re: Star Images Not Showing on Team Page!
« Reply #1 on: December 26, 2010, 12:02:50 am »
BUMP, no response still awwww  :(  Any ideas about this issue??

Offline Jacob

  • Wiki Manager
  • Support Staff
  • Posts: 2780
  • "...to resurrect theocracy within"
    • View Profile
    • DynaDim Media - Dynamic Media with a Modern Edge
Re: Star Images Not Showing on Team Page!
« Reply #2 on: December 27, 2010, 01:33:18 pm »
I noticed this a while back, I don't know what's going on. :P
- Jacob F -
Support Team Mentor, Wiki Manager

"Don't judge each day by the harvest you reap, but by the seeds you plant." - Robert Louis Stevenson

Please don't send support questions to me via PM! I won't answer!

Offline cmp2993

  • Member
  • Posts: 57
    • View Profile
Re: Star Images Not Showing on Team Page!
« Reply #3 on: December 27, 2010, 04:22:15 pm »
I noticed this a while back, I don't know what's going on. :P

Me neither, it's weird because they work fine everwhere else except for the Team page. Maybe Matt knows what's going on!  *cough cough Matt!!* lol

Offline CraZy_KiLLaH

  • Member
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: Star Images Not Showing on Team Page!
« Reply #4 on: December 28, 2010, 03:39:30 am »
same probe for me too...

Offline Matt

  • Friends
  • Posts: 5283
    • View Profile
    • http://www.smfnew.com
Re: Star Images Not Showing on Team Page!
« Reply #5 on: December 28, 2010, 10:02:16 am »
Sorry about that, fixed.
Matt WT - Doesn't answer support PM's

 


SimplePortal 2.3.3 © 2008-2010, SimplePortal