SMFNEW Support Forum

Your Forum => Support => Topic started by: hhh333 on July 29, 2018, 12:18:15 pm

Title: Forum tab
Post by: hhh333 on July 29, 2018, 12:18:15 pm
i need to know how add an forum tab near home search ...
https://imgur.com/vxgvx6G
Title: Re: Forum tab
Post by: SMFNew on July 29, 2018, 12:23:31 pm
If you have ezportal  homepage it should add a tab automaticlly.
Otherwise admin -> style manager custom tabs
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on July 29, 2018, 12:34:18 pm
I have the ezportal but i dont like where the tab is and the size is there any way i can put it near the home and others ?
Title: Re: Forum tab
Post by: Jacob on July 29, 2018, 12:58:41 pm
Did you try the custom tabs feature? It allows you to customize your custom tabs quite a bit.
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on July 29, 2018, 01:02:07 pm
Yeah i try that but it dont show nothing
Title: Re: Forum tab
Post by: Jacob on July 29, 2018, 01:34:36 pm
Could you take a screenshot of your settings for the custom tab?
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on July 29, 2018, 01:56:47 pm
I put the title Url and image but it dont show anything
https://imgur.com/a/Uvgn46N
Title: Re: Forum tab
Post by: Jacob on July 29, 2018, 05:32:10 pm
You have to give the tab a title (which will display on the tab itself) and use the URL field to direct the tab to the link you specify. Do you mean that you tried filling out those fields but nothing happened?
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on July 30, 2018, 12:47:55 am
Yeah thats what I mean I tried filling all those fields but it didn't show me anything
Title: Re: Forum tab
Post by: Jacob on July 30, 2018, 01:14:07 pm
I know this sounds condescending but that's not my intention: are you sure you hit the "Save Settings" bar after filling out each tab's info?
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on July 30, 2018, 01:23:17 pm
(https://i.imgur.com/l3lLhFP.png)
Title: Re: Forum tab
Post by: SMFNew on July 30, 2018, 08:45:41 pm
Try now. I had a bug I had to fix
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on July 31, 2018, 01:20:23 am
The tab is created but it have some problems it dont load the image , it says 2 times FORUM FORUM and dont open the link when i click it
https://imgur.com/a/RUnoSrR (https://imgur.com/a/RUnoSrR)
https://imgur.com/a/QFG94Sg (https://imgur.com/a/QFG94Sg)
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on August 01, 2018, 09:11:03 am
Can any one fix this errors ? I did everything like requested but it give me errors
Title: Re: Forum tab
Post by: SMFNew on August 01, 2018, 10:07:17 am
You have http:// in for the path twice and the image url
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on August 01, 2018, 11:15:07 am
Link problem fixed thanks but it still give me the name twice FORUM FORUM
Title: Re: Forum tab
Post by: SMFNew on August 01, 2018, 11:19:49 am
Fixed you had wrong image url
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on August 01, 2018, 11:30:44 am
fix it again pls i did not saw this message and i was trying to fix by my self and is broken again
Title: Re: Forum tab
Post by: SMFNew on August 01, 2018, 11:43:14 am
Done
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on August 01, 2018, 11:51:02 am
sorry to bother you again but is not working is showing same thing
https://imgur.com/a/UBQMuJQ
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on August 01, 2018, 12:05:37 pm
Fixed thanks
Title: Re: Forum tab
Post by: SMFNew on August 01, 2018, 12:06:27 pm
I would find another image hosting Or upload the image in your style manager image hosting area.
Title: Re: Forum tab
Post by: hhh333 on August 01, 2018, 12:13:25 pm
btw can you tell me what link should i use for image so i can change it later