Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Debs

Pages: 1 [2] 3
21
Support / Re: One Member having trouble accessing one board
« on: February 22, 2012, 10:10:05 am »
Thanks Alex :)

22
Support / Re: One Member having trouble accessing one board
« on: February 22, 2012, 08:33:15 am »
She can now access everything on our forum under her original user name. Don't know what happened but she's been checking it every day and just today has been able to log in.

23
Support / Re: One Member having trouble accessing one board
« on: February 15, 2012, 08:38:48 am »
Hi Jaekob, yes she is.

24
Support / Re: One Member having trouble accessing one board
« on: January 31, 2012, 09:22:50 am »
Thanks for your help its appreciated. I've created another user account for her now so she is not totally out of the loop until this is figured out.

25
Support / Re: One Member having trouble accessing one board
« on: January 31, 2012, 09:12:11 am »
Thanks, I did all that and she still can't get into the board. She can go into a thread and post if she clicks on a last post in the recent posts section. But that is the only way she can see a thread or post in one.

She also did say (after I posted the original request) that yesterday when she logged in it was very slow to load and when she first tried to post a comment she got an error but hit the back button on her browser and tried again and it posted. After that she got off line and when she came back could not access that that one section she had posted in.

she is the only one who is having this trouble, there are 4 other people in her member group that have no problems at all.

Very confusing to say the least.

26
Support / One Member having trouble accessing one board
« on: January 30, 2012, 08:44:48 am »
I have one member who is having trouble accessing one of our boards. She can get into all the other boards with no problems. I have checked all her settings, nothing has changed. Other members are not having trouble and she's logged out, rebooted computer and all that. Also when she accesses the index page the only thing there is a few pictures and an article.

She keeps getting this error: 

"Database Error
Please try again. If you come back to this error screen, report the error to an administrator."


any idea's?

Our forum is http://www.dogsandco.smfnew.com/index.php

27
Support / Re: Forum Very slow
« on: August 18, 2011, 12:43:36 pm »
Thanks Alex, I did see that part too about moving house so told my members it might be a day. Hope the move is going smoothly!

28
Support / Forum Very slow
« on: August 18, 2011, 11:37:08 am »
Since yesterday afternoon our forum has been running very slow. I did notice that Alex had posted about trying a new back up system that didn't work but that was yesterday evening and its still very slow today.

Our forum is http://www.dogsandco.smfnew.com

Thanks

29
News & Updates / Re: What happened?!
« on: August 12, 2011, 01:14:56 pm »
Thanks for the fast action Alex! it seems to be speeding along nicely now :)

30
News & Updates / Re: Control panel is back! And a sad departure.
« on: August 08, 2011, 07:58:24 am »
I'm sorry I missed this.

Matt I want to thank you for all of your help with our forum, I wish you ever bit of luck out there on your future success!!

Debs & Alison from http://www.dogsandco.smfnew.com

31
Support / Re: Avatars not showing and error when uploading
« on: July 04, 2011, 11:27:50 am »
Working now, thanks Matt!

32
Feedback / Re: New Server Poll
« on: July 04, 2011, 10:15:39 am »
Awesome!!! My members are very happy  :cool:

Although we are having trouble with avatars, I posted in the support thread that we can't upload pictures and have to use photobucket. I haven't received any replys to that. So don't know if its a new thing or if others are having trouble too.

http://www.support.smfnew.com/index.php?topic=6519.0


http://www.dogsandco.smfnew.com/

33
Support / Avatars not showing and error when uploading
« on: July 02, 2011, 09:11:04 pm »
Almost all of our avatars are gone. A few people who used photobucket still have theirs. When I tried to upload a new avatar picture I got the following message:

The attachments upload directory is not writable. Your attachment or avatar cannot be saved.

http://www.dogsandco.smfnew.com

34
News Archive / Re: DATABASE ERRORS
« on: June 29, 2011, 11:08:51 am »
Actually yes we have, which makes us very happy!

35
News Archive / Re: DATABASE ERRORS
« on: June 29, 2011, 10:28:35 am »
Thanks Matt, for all your hard work, it is appreciated :) I'll let my members know

36
News Archive / Re: DATABASE ERRORS
« on: June 29, 2011, 10:17:48 am »
Sporadic database error and sometimes theme not showing 11:25am edt

http://www.dogsandco.smfnew.com


37
News Archive / Re: DATABASE ERRORS
« on: June 27, 2011, 07:46:04 am »
getting it again 8:45am

http://www.dogsandco.smfnew.com

38
News Archive / Re: DATABASE ERRORS
« on: June 26, 2011, 07:12:38 am »
I'm getting errors this morning at 8:10am edt.

http://www.dogsandco.smfnew.com/

39
News Archive / Re: Outages official notice
« on: March 15, 2011, 09:48:25 am »
Thanks Alex,  And I haven't had any blue cloud complaints either.

40
News Archive / Re: Outages official notice
« on: March 15, 2011, 09:21:52 am »
After 3 days I finally got a new member notification. Due to the nature of our forum and the user name I believe its spam. Would you like me to leave it there so you can view it or should I go ahead and reject it?

Pages: 1 [2] 3
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal