* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Recent Posts

Re: I need help by Jacob
[February 22, 2020, 03:42:41 am]


Re: I need help by Sacattela
[February 21, 2020, 05:17:05 pm]


MOVED: I need help by Jacob
[February 21, 2020, 12:01:52 am]


Re: I need help by Jacob
[February 21, 2020, 12:01:15 am]


Re: I need help by SMFNew
[February 20, 2020, 05:00:45 pm]


I need help by Sacattela
[February 20, 2020, 04:01:51 pm]


Re: Migration to SMFNew by SMFNew
[October 31, 2019, 08:42:32 am]


Re: Migration to SMFNew by Phil Harvey
[October 31, 2019, 08:09:38 am]


Re: Migration to SMFNew by SMFNew
[October 30, 2019, 09:32:04 pm]


Re: Migration to SMFNew by Phil Harvey
[October 30, 2019, 02:32:17 pm]

* Poll

  • Have you noticed better loading times?
  • Dot YES! My forum loads instantly!
  • 53 (33%)
  • Dot I have much better loading times
  • 20 (12%)
  • Dot I have noticed my forum loads a tiny bit faster than before
  • 22 (13%)
  • Dot I have not noticed any changes
  • 64 (40%)
  • Total Members Voted: 150
  • View Topic

* Twitter

Keep up to date with SMFNew by following us on twitter!

Author Topic: Maintenance  (Read 1517 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Alex

  • Administrator
  • Member
  • Posts: 1913
  • Reputation: +7/-1
    • View Profile
Maintenance
« on: February 22, 2011, 12:49:16 pm »
We have some techs looking at the server over the next couple of days, this is because even after expanding our servers and moving a lot of the usage we are still seeing load issues (Too many posts page). You may see slight downtime during tests/reboots/fixes.

We apologise in advance for this and hope this will improve our speeds and service for you all,

Alex

Share on Facebook Share on Twitter


Offline Matt

  • Friends
  • Posts: 5280
  • Reputation: +51/-5
    • View Profile
    • http://www.smfnew.com
Re: Maintenance
« Reply #1 on: February 25, 2011, 04:55:06 pm »
Sorry for the outage that just happened, our primary hard drive had a slight problem but has now been corrected.

Still having some issues with your forums, they should be back online in a few moments.

Thanks for sticking with us while we correct this problem.
Matt WT - Doesn't answer support PM's

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal