* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Recent Posts

SSL Cheaper option now for custom domain users! by SMFNew
[Yesterday at 11:17:04 pm]


Re: I need help by Jacob
[February 22, 2020, 03:42:41 am]


Re: I need help by Sacattela
[February 21, 2020, 05:17:05 pm]


MOVED: I need help by Jacob
[February 21, 2020, 12:01:52 am]


Re: I need help by Jacob
[February 21, 2020, 12:01:15 am]


Re: I need help by SMFNew
[February 20, 2020, 05:00:45 pm]


I need help by Sacattela
[February 20, 2020, 04:01:51 pm]


Re: Migration to SMFNew by SMFNew
[October 31, 2019, 08:42:32 am]


Re: Migration to SMFNew by Phil Harvey
[October 31, 2019, 08:09:38 am]


Re: Migration to SMFNew by SMFNew
[October 30, 2019, 09:32:04 pm]

* Poll

  • Have you noticed better loading times?
  • Dot YES! My forum loads instantly!
  • 53 (33%)
  • Dot I have much better loading times
  • 20 (12%)
  • Dot I have noticed my forum loads a tiny bit faster than before
  • 22 (13%)
  • Dot I have not noticed any changes
  • 64 (40%)
  • Total Members Voted: 150
  • View Topic

* Twitter

Keep up to date with SMFNew by following us on twitter!

Author Topic: Pictures i've uploaded not working?  (Read 905 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tokyoslayer

  • Member
  • Posts: 25
  • Reputation: +0/-0
    • View Profile
Pictures i've uploaded not working?
« on: July 12, 2011, 08:28:07 am »
Hello, I've uploaded pictures to go with my gfx rank, and wondering why the pictures i've uploaded for it don't show up? Can anyone tell me A.S.A.P? Thanks

Share on Facebook Share on Twitter


Offline Matt

  • Friends
  • Posts: 5280
  • Reputation: +51/-5
    • View Profile
    • http://www.smfnew.com
Re: Pictures i've uploaded not working?
« Reply #1 on: July 12, 2011, 08:45:21 am »
Where are you uploading them too? Does it give a successful message?

If SMF, check permissions?
Matt WT - Doesn't answer support PM's

Offline tokyoslayer

  • Member
  • Posts: 25
  • Reputation: +0/-0
    • View Profile
Re: Pictures i've uploaded not working?
« Reply #2 on: July 12, 2011, 08:49:44 am »
Yes it is Smf and there is a successful message, it's just that when i add them to my membersgroup, the pictures dont work

 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal