* User Info

 
 
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

* Recent Posts

Re: Migration to SMFNew by SMFNew
[October 31, 2019, 08:42:32 am]


Re: Migration to SMFNew by Phil Harvey
[October 31, 2019, 08:09:38 am]


Re: Migration to SMFNew by SMFNew
[October 30, 2019, 09:32:04 pm]


Re: Migration to SMFNew by Phil Harvey
[October 30, 2019, 02:32:17 pm]


Re: Migration to SMFNew by SMFNew
[October 30, 2019, 01:09:30 pm]


Re: Migration to SMFNew by Phil Harvey
[October 30, 2019, 01:05:34 pm]


Re: Migration to SMFNew by SMFNew
[October 30, 2019, 01:01:30 pm]


Re: Migration to SMFNew by Phil Harvey
[October 30, 2019, 12:56:28 pm]


Re: Migration to SMFNew by SMFNew
[October 30, 2019, 12:31:31 pm]


Re: Migration to SMFNew by Phil Harvey
[October 30, 2019, 12:02:27 pm]

* Poll

  • Have you noticed better loading times?
  • Dot YES! My forum loads instantly!
  • 53 (33%)
  • Dot I have much better loading times
  • 20 (12%)
  • Dot I have noticed my forum loads a tiny bit faster than before
  • 22 (13%)
  • Dot I have not noticed any changes
  • 64 (40%)
  • Total Members Voted: 150
  • View Topic

* Twitter

Keep up to date with SMFNew by following us on twitter!

Author Topic: Error on one of the themes  (Read 3785 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mstcool

  • Member
  • Posts: 935
  • Reputation: +0/-1
    • View Profile
    • HangTime 101
Error on one of the themes
« on: August 04, 2012, 03:49:48 am »
I have noticed this on Jaekob's forum. And i tried it on my forum and got the same error


If i go to profile>look and layout>Change the theme to micolo but for the color choose pink. It automatically changes the theme into newbalance not pink micolo. I dont know if it does it with other colors because i just tried it with pink. Its probably wasnt installed properly. Just saying so if you can then you can fix it. But i dont think its a big deal


Edit: you know how on your right side you can change the colors when your using micolo. Yeah on Jaekob's forum i tried the brown and it sent me to the portal. Which means there is a error for that color to. The reason i posted this here was because i think all SMFNEW forums have it. If 2 forums have it probably more do to.
« Last Edit: August 04, 2012, 03:54:37 am by Mstcool »

Share on Facebook Share on Twitter


 

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2020, SimplePortal